logo
DOEN
  Golfen
  Rondritten
  Pretparken
  Fietsroutes
  Wandelroutes
  Restaurants
  Waterplezier
  Kanoën
  Paardrijden
  Tennissen
  Klimmen

 

 

 

Rouffignac

Leuke dingen doen

Er is zoveel te doen. Zalig nietsdoen - Kijk eens naar dat kleine mannetje op dat zandweggetje: met een stokje in een gaat prikken, zo lijkt dat. Izzie wat aan het doen? Of is dit niets doen. Tja, ... eigenlijk zijn er maar weinig mensen geschapen voor het echte helemaal niets doen. Ongedwongen leuke dingen doen, dat is vakantie. Vandaar dat we toch nogal wat pagina's hebben gewijd aan activiteiten die het lanterfanten leuker maken en die het echte nietsdoen rechtvaardigen.

Toertochten zijn leuke tochtjes met de automobiel. De oorsprong van het toerisme, nietwaar. Lekker rondkarren in een mooi landschap en niet vergeten dat ding zo nu en dan stil te zetten, uit te stappen en rond te kijken. En misschien kunt u wel doen als die Fransen: tafeltje en stoeltjes mee om onderweg te picknikken.

Wandeltochten en fietsroutes te over. We hebben er een paar op een rij gezet net zoals mountainbike circuitsjes. Ook spelen met water is de moderne mens wel toevertrouwd en we hebben wat van die oorden op een rijtje gezet. En wat dacht u van Golfen: misschien biedt de Dordogne wel het ideale landschap voor deze sport. Verder vindt u hier informatie over tennissen, paardrijden kanoen, enzovoorts, enzovoorts