logo dordogne-vakantie.nl
COLOFON
Over deze site
Contact
Adverteren
Publicité (francais)
Andere sites
Sitemap
dordogne

COLOFON

WWW.DORDOGNE-VAKANTIE.NL

Dordogne-vakantie.nl en Dordogne-Perigord.nl is een site die probeert u zo goed mogelijk te informeren over de Dordogne als vakantiebestemming.

Dat het altijd beter kan, da´s logisch en dat er bij de bouw van deze site fouten zijn gemaakt, da´s ook logisch - u bent vrij om te reageren. Uw reacties proberen wij zo spoedig mogelijk te verwerken. Omdat het niet altijd mogelijk is om uw persoonlijk te bedanken voor input, bedanken wij u alvast bij deze.

Hebt u verbeteringen of weet u meer over een plaats die op deze site beschreven is, gebruik dan dit formulier op de pagina Contact.

Uw huis of hotel op deze site?

Deze site wordt druk bezocht: tenminste zo'n 30.000 bezoekjes per maand, met hoogtepunten van wel 100.000 in de maanden rond de jaarwisseling en in de zomer. Bent u in het bezit van een huis of een hotel en wilt u dit een prominente plaats geven op deze site, dan zijn er verschillende mogelijkheden, variërend van een prominente hyperlink naar uw eigen site tot een integraal onderdeel van deze site inclusief e-mailadres en het forwarden van het e-mailverkeer als ook het redigeren van uw teksten. Bent u ge├»nteresseerd, neem dan contact met via het formulier op de pagina Contact.

Opbouw van deze site

Hoe deze site in elkaar zit - de structuur ervan, dat wordt u uitgelegd in het onderdeel Over Over deze site. Als dit niet volstaat kunt u altijd een kijkje nemen in de sitemap .

 

© Copyright Dordogne-vakantie.nl