logo dordogne-vakantie.nl
COLOFON
Over deze site
Contact
Adverteren
Publicité (francais)
Andere sites
Sitemap
adverteren

ADVERTEREN

BIJ DORDOGNE-VAKANTIE.NL

Als u wilt adverteren kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden, variërend van een prominent geplaatste hyperlink in de linkerkolom tot aan volledige pagina´s op deze site, inclusief e-mail en agenda. Lees hieronder meer over ons aanbod. Onderaan de pagina vindt u een formulier voor een aanvraag en meer informatie.

Uw accomodatie op deze site?

Bent u in het bezit van een huis of een hotel en wilt u dit een prominente plaats geven op deze site, dan is wellicht de beste manier een volledige pagina op deze site, met:

 • foto´s,
 • beschrijving,
 • contactformulier en e-mailafhandeling.

Bekijk direct de voorbeeldpagina !

U levert de afbeeldingen en de beschrijving, wij redigeren uw tekst en plaatsen de pagina's. Uw voordeel: u hoeft geen website te onderhouden en u profileert uw huis in de juiste omgeving van deze site. Een dergelijke pagina kost u per jaar 50 euro (minimaal 2 jaar afname). Vanzelfsprekend krijgt u een prominente link bij de plaatsbeschrijving, wat verderop deze pagina vindt u een voorbeeld én wordt uw huis even prominent in beeld gebracht op de pagina's Vakantiehuizen en gites.

Meer

Wilt u daarbij ook nog de verdere afhandeling (uw eigen e-mailadres op www.dordogne-vakantie.nl en een kalender waarop geïnteresseerden kunnen zien of uw accomodatie beschikbaar is en verdere afhandeling dan kan dat tegen een af te spreken meerprijs).

Minder

Minder kan ook: wilt u uw eigen website (onder)houden, kan een link vanaf deze site volstaan. Voor een gering bedrag per jaar kan u een link krijgen op een prominente plaats op deze website. Een tekstlink kost u per jaar 10 euro (minimaal twee jaar afname). Voor banners gelden afwijkende tarieven. De eenvoudige tekstlink op de door u aangegeven plaats in de midenkolom geplaatst.

Informatief = gratis

Informatieve linken, linken naar puur informatieve sites zonder commercieel oogmerk plaatsen we kosteloos. Wilt u een link naar uw pagina - dat kan altijd: mail uw webadres en wij voegen deze na beoordeling toe.

Link met banners, buttons en Leaderboard

Doel en opbouw van de site staan maar een paar formaten banners en buttons toe. De volgende banners verschijnen in de rechterkolom op de aangewezen pagina.

 • Vertical banner (120 x 240 pixels): 30 euro voor 1 jaar
  Vertical banner (120 x 240 pixels): 40 euro voor 2 jaar
 • Square banner (200 x 200 pixels): 30 euro voor 1 jaar
  Square banner (200 x 200 pixels): 40 euro voor 2 jaar
 • Full banner (468 x 60 pixels): 40 euro voor 1 jaar
  Full banner (468 x 60 pixels): 50 euro voor 2 jaar

De full banner verschijnt in de tekstkolom en onderbreekt de geschreven tekst.

full banner

 • Leaderboard (900 x 90 pixels): 70 euro voor 1 jaar
  Leaderboard (900 x 90 pixels): 100 euro voor 2 jaar

De leaderboard verschijnt direct boven het horizontale menu, over de openingsfoto van deze site. De hele afbeelding klikt naar uw site. Leaderboards worden door ons over de afbeelding gemonteerd.

 

Deze uitgebreide link in de tekst kost u 30 euro / 2 jaar

Dit kan ook: direct in de tekst een blokje met informatie in een paar regels over uw aanbod en een link naar uw site. Dit kost u 40 euro per 2 jaar.

Koopt u een pagina op deze site, dan hoort deze link standaard bij uw pakket. Direct na de de beschrijving van de plaats waar u een huis of gite verhuurt.

Zie hier een voorbeeld van de presentatie van uw huis of gite op Dordogne-vakantie.nl

Meer informatie over de accommodatiepagina

Voor 50 euro per jaar hebt u een eigen pagina op www.dordogne-vakantie.nl - een minimumperiode van twee jaar is vereist. Wat krijgt u daarvoor?

U krijgt een pagina in de standaardlayout van www.dordogne-vakantie.nl, deze opent met een foto van 718 x 258 pixels. Daarna volgt de beschrijving van uw accomodatie en kunt u 15 foto's plaatsen. Deze worden in het klein weergegeven in de linkerkolom. Met een klik kunt u deze dan vergroten tot maximaal 900 pixels breedte. U ziet hier een voorbeeldpagina en een uitleg van de meerwaarde die Dordogne-vakantie.nl u te bieden heeft.
Het enige dat u hoeft te doen is de omschrijving en de foto's aan te leveren - de rest verzorgen wij. De omschrijving wordt afgesloten met een formulier die direct verzonden wordt naar uw e-mailadres, zodat bezoekers makkelijk met u in contact kunnen treden.Contact
Voornaam Naam:
 
E-mail:
 
Telefoon:
 
Onderwerp:
 
Bericht:
 

 

 


banner 120240

voorbeeldbanner

 

© Copyright Dordogne-vakantie.nl