logo dordogne-vakantie.nl
COLOFON
Over deze site
Contact
Adverteren
Publicité (francais)
Andere sites
Sitemap
over deze site

OVER DEZE SITE

WWW.DORDOGNE-VAKANTIE.NL

Deze site is opgebouwd uit een aantal onderdelen, die onderling naar elkaar verwijzen. U hebt verschillende ingangen, al naar gelang uw interesse: plaatsbeschrijvingen, activiteiten, accomodatie, bezienswaardigheden, etc.

Zoeken per plaats

Als uw eerst een leuke plek wilt vinden voor uw vakantie en dan daarbij een plek om te slapen, gebruik dan de menukeuze Plaats. U vindt daar alle plaatsen van de Dordogne beschreven, met informatie over wat er in de onmiddelijke omgeving te zien is en te doen. Ook vindt u er een verwijzing naar de accomodatie.

Dichtbij de bezienswaardigheden

Vindt u bezienswaardigheden van belang en wilt u er niet te ver voor reizen, bekijk dan eerst het onderdeel Zien en klik uw verblijfplaats van daaruit bij elkaar.

Activiteiten belangrijk?

Kinderen willen graag dingen doen. Omdat er in de Dordogne veel gezinnen met kinderen hun zomervakantie doorbrengen, is ook daar aandacht voor: neem dan als uitgangspunt de menukeuze Doen.

Of de accomadatie

't kan ook zijn dat u éérst een goede accomodatie wilt vinden. Dat stukje naar de activiteiten of bezienswaardigheden, dat rijdt u wel. Tja, dan begint u met de pagina's slapen. Hebt u eenmaal iets naar smaak gevonden, dan klikt u vandaar uit verder naar de activiteiten en bezienswaardigheden (via plaats).

U ziet, het principe van de site is eenvoudig. Veel plezier ermee, en vergeet niet wat achtergrondkennis op te doen op de pagina's Algemeen!

 

© Copyright Dordogne-vakantie.nl