logo dordogne-vakantie.nl
COLOFON
Over deze site
Contact
Adverteren
Publicité (francais)
Andere sites
Sitemap

 

 

 

 

 

kamers

VOORBEELD

UW HUIS OF GÎTE OP DEZE SITE

Deze pagina geeft u een voorbeeld van hoe uw huis of gite gepresenteerd wordt op deze site. Op de plek waar u nu deze tekst leest, staat straks uw eigen tekst.

Uw huis wordt gepresenteerd met een brede foto aan de bovenkant én (maximaal 15) foto's in de rechterkolom, die vergroot worden als u erop klikt. De pagina besluit met een formulier waarmee men contact met u kunt opnemen, rechtstreeks naar uw eigen e-mailadres.
Deze pagina kost u 100 euro voor een periode van 2 jaar. Daarna kunt u ieder jaar verlengen voor het bedrag van 50 euro per jaar.

Uw pagina wordt op meerdere plaatsen gelinkt op deze site. Zo komt er een link ìn de tekst van de beschrijving van de plaats waar uw huis is gevestigd. Onder de plaatsbeschrijving volgt nog een link, die nog meer opvalt, met een korte omschrijving van uw huis en tot slot verschijnt dezelfde link ook op de pagina Gites of Huizen in de Dordogne.

Een ander voordeel van uw huis of gîte op deze site si dat u verder geen aandacht hoeft te besteden aan de presentatie van de omgeving, de attracties en de mogelijke activiteiten: die context is er al en wordt actueel gehouden.

Sneller gevonden worden door duidelijke zoekwoorden.

Hoe snel u gevonden wordt op het internet wordt bepaald door een aantal factoren. Aanwezig zijn op een site die veel gevonden wordt, helpt daarbij. Als een site een naam draagt waarin een aantal zoekwoorden voorkomen, treedt de site nog meer op de voorgrond. Pagina's met de juiste woorden in de titel helpen daar ook nog eens bij. Vandaar dat uw pagina op deze site de naam krijgt Vakantiehuis (naam gemeente) - naam huis - in de Dordogne.
Samen met de naam van deze site draagt dat bij dat uw huis of gite een grotere kans heeft gevonden te worden op het internet: de naam van deze site herbergt ook twee belangrijke zoekwoorden: Dordogne en vakantie. Met deze twee woorden wordt de deze site als eerste gevonden. Toets deze twee woorden maar in bij Google....

 


Contact
Voornaam Naam:
 
E-mail:
 
Telefoon:
 
Onderwerp:
 
Message:
 

 

 

 

 

FOTOS

Klik op de foto's om ze te vergroten

Het privézwembad
Highslide JS
De slaapkamer
Highslide JS
Ons bos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright Dordogne-vakantie.nl