logo dordogne-vakantie.nl
  leuke dingen doen: paardrijden

LEUKE DINGEN DOEN

IN DE DORDOGNE

Er is zoveel te doen. Zalig nietsdoen - Maar ja, ... eigenlijk zijn er maar weinig mensen geschapen voor het echte helemaal niets doen. Ongedwongen leuke dingen doen, dat is ook vakantie. Vandaar dat we toch nogal wat pagina's hebben gewijd aan activiteiten die het lanterfanten leuker maken ...

Toertochten zijn leuke tochtjes met de automobiel. De oorsprong van het toerisme, nietwaar. Lekker rondkarren in een mooi landschap en niet vergeten dat ding zo nu en dan stil te zetten, uit te stappen en rond te kijken. En misschien kunt u wel doen als die Fransen: tafeltje en stoeltjes mee om onderweg te picknicken.

Wandeltochten en fietsroutes te over. We hebben er een paar op een rij gezet net zoals mountainbike circuitsjes. Ook spelen met water is de moderne mens wel toevertrouwd en we hebben wat van die oorden op een rijtje gezet. Rivertjes te over, overigens - en misschien is het wel leuker om gewoon ergens in een ongereguleerd beekje te baden. Helemaal voor u zelf. En wat dacht u van Golfen: misschien biedt de Dordogne wel het ideale landschap voor deze sport. Maar ook de paardrijders kunnen hun hart ophalen in de Dordogne, evenals de tennissers en de kanoƫrs. De locale bevolking houdt vooral van lekker eten, ook dat kunt u doen: we hebben de beste restaurants voor u op een rijtje gezet (volgens de guide michelin en de gault millaut)

 


 

 

© Copyright Dordogne-vakantie.nl