logo dordogne-vakantie.nl
P O U R P R E
Bergerac
Villefranche du Périgord
Montpazier
Beaumont
Lalinde
Issigéac
Eymet
Sigoulès
La Force
Villamblard
Vélines
Villefranche de Lonchat
Perigord Pourpre

PERIGORD POURPE

& OMGEVING:

U heeft gekozen voor de Perigord Pourpre. Een keuze voor de grote rivier de Dordogne en de landschap dat in het teken staat van Bastides en wijn.

Linksboven (en hieronder) vindt u het menu van alle hoofdplaatsen van de Perigord pourpre. Dit zijn de de voornaamste plaatsen van het kanton: bij ieder kanton horen weer een aantal dorpjes, die u daarbij beschreven vindt: U leest er wat er te zien en te doen valt en of er slaapgelegenheid is.

Waar u terecht kunt voor het slapen, zien en de activiteiten, vindt u weer via links op de pagina's met de plaatsbeschrijvingen. Het kleine kaartje hier aan de zijkant, wordt groot als u erop klikt - en dient ter orientatie, zo kunt u zien waar u ongeveer bent. om u nog meer te oriƫnteren: Bordeaux ligt op twee uren rijden van Bergerac. De plaatsen in dit deel van de Dordogne liggen allemaal binnen een uurtje rijden van Bergerac. Naar de Perigord Noir en Sarlat duurt een autorit ook vaak niet langer dan een uur, terwijl uw vlucht naar Amsterdam of Brussel hier (Bergerac) landt: de vlucht duur ongeveer anderhalf uur.

Begin uw digitale reis door de Dordogne met een keuze uit een van deze plaatsen en hun directe omgeving

Bergerac - Villefranche du Périgord - Montpazier - Beaumont -Lalinde - Issigéac - Eymet -Sigoulès - La Force - Villamblard - Vélines - Villefranche de Lonchat

Zoeken naar een specifieke plaats ?

Bent u op zoek naar een specifieke plaatsbeschrijving, ga dan naar de pagina met alle gemeenten van de dordogne (alfabetisch gerangschikt).

(foto boven aan de pagina: het kasteel van Monbazillac- typisch voor de Perigord Pourpre: uitkijkend over een mooi open en glooiiend landschap)

 


 


Highslide JS
 

 

 

 

 

 

© Copyright Dordogne-vakantie.nl